20ft container

Er zijn een groot aantal verschillende containers, maar de meest gebruikte zijn de 20ft container en de 40 voet container. Beide opties hebben zo hun voordelen in een specifieke situatie. In deze tekst lees je waarom de twintig voet container de beste optie voor jou bedrijf is.

Waarom een 20 ft container

·        Een twintig voet container is voor de meeste bedrijven meer dan groot genoeg. Als je een container wil gebruiken voor opslag bij jou bedrijf, heb je in de meeste gevallen niet meer nodig dan twintig voet.

·        Een kleinere container is altijd nog uit te breiden. Mocht een twintig voet container toch te klein blijken is het altijd mogelijk om een extra container te huren of kopen. Zo heb je altijd genoeg opslag en hoef je niet teveel te betalen voor een grotere container die niet vol is.

·        Als je bedrijf van een container een kantoorruimte wil maken is het voor de meeste bedrijven een betere optie twee containers aan elkaar te maken dan om één lange container met hetzelfde vloeroppervlak te nemen. Een combinatie van containers de samen breder zijn helpt bedrijven om een betere kantooromgeving te creëren dan een enkele container van veertig voet.

Bij Gebr. Vermeer willen wij onze klanten altijd helpen de beste keuze voor hun bedrijf te maken. We zullen altijd door middel van persoonlijke zorg en expertise die vergaard is door jarenlange praktijkervaring er voor zorgen dat de klant tevreden is over het ontvangen product. Service is voor ons ontzettend belangrijk en we helpen klanten graag met de keuze voor een container. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *