Home

#3 Slaaptips voor de warme zomer avonden

Mei is aangebroken! We zitten inmiddels ver in de lente en hebben al een aantal mooie dagen met veel zon gehad. Echt warm is het helaas nog niet geweest. Wel is de verwachting dat de temperatuur de komende dagen zal gaan stijgen. Nederlandse zomers zijn vaak erg benauwd omdat de luchtvochtigheid in de zomer erg hoog is. Hierdoor zijn de nachten soms niet uit te houden. Wij voelen met jullie mee en hebben drie slaaptips onder elkaar gezet.

Tip 1: Slaap in met muziek of een luisterboek

Alle boeken met slaaptips raden aan om zonder telefoon naar bed te gaan. Toch hebben wij een manier gevonden waarop je telefoon je kan helpen met in slaap vallen. Zet de timerstand van je muziek- of luisterboeken dienst aan en ga lekker liggen. Je wordt nu als het ware in slaap gepraat of gezongen, heerlijk!

Tip 2: Slaap veilig met een klamboe

Ken je dat, je ligt in je donkere kamer en net voordat je in slaapt hoor je gezoem bij je oor. Je hebt een mug in je kamer! Voorkom dat deze mug je wakker houdt of dat je wakker wordt onder de muggenbulten met een klamboe. De klamboe zorgt er voor dat de mug jou niet kan bereiken.

Tip 3: Slaap kalm met een verzwaarde deken

Slaap kalm met een verzwaringsdeken. Deze verzwaarde deken wikkelt zich om je lichaam waardoor het lijkt alsof je als het ware in slaap wordt gekroeld. Nu hoor ik je denken, bah zo’n verzwaarde deken om je lichaam in de zomer, dat is toch hartstikke warm? Het tegenovergestelde is waar. De deken kan juist een verkoelend effect hebben. Naast het verkoelende effect heeft de deken ook een positief effect op je slaap kwaliteit waardoor je ook in de zomer uitgerust wakker wordt. Vandaar dat wij deze verzwaringsdeken mee hebben genomen in onze tips voor een warme zomeravond.

De 3 pijlers van SEO

In deze tijd van digitalisering is het steeds belangrijker voor ondernemers om goed zichtbaar te zijn op het internet. De oplossing wordt geboden door online marketing bureaus. Online marketing bureaus bieden vaak de diensten SEO, SEA, Social advertising en webdevelopment aan. Vandaag zoomen wij in op zoekmachine optimalisatie, Search Engine Optimization oftwel SEO. SEO is het optimaliseren van een website op basis van het Google algoritme. Het Google algoritme bestaat uit honderden misschien wel duizenden factoren. Deze factoren kun je onderverdelen in drie pijlers:

 • On-page SEO

On-page SEO zijn alle aanpassingen die direct na het aanpassen zichtbaar zijn op de website

 • Technische SEO

Technische SEO zijn alle aanpassingen die zorgen voor technisch betere website zoals aanpassingen die helpen de website snelheid te verbeteren

 • Website autoriteit

Website autoriteit is de mate waarin Google de website vertrouwt.

Aan deze derde pijler gaan we vandaag meer tijd besteden.

Website autoriteit

Website autoriteit telt voor wel 60 of 70% mee in het bepalen van de ranking binnen Google. Website autoriteit kun je zien als de mate waarop Google een website vertrouwt. Website autoriteit kun je verbeteren door linkbuilding te doen. Linkbuilding is het plaatsen van linkjes op externe websites naar de website die je in autoriteit wilt verhogen. Bij het bepalen van de juiste plek voor deze linkjes is het belangrijk de externe websites uniek, relevant en kwalitatief sterk zijn. Online marketing bureaus beschikken vaak over een groot extern netwerk van websites waarop ze linkjes plaatsen voor hun klanten.

Natuurlijke linkbuilding

Bovenstaande manier van linkbuilding is een gemanipuleerde manier van linkbuilding. Het algoritme van Google meet juist linkjes naar de website omdat natuurlijke linkbuilding de beste manier van meeten is. Toch kan zelfs natuurlijke linkbuilding worden gemanipuleerd. Zo heeft Maatwerk Online een partner pagina waarop linkjes staan naar hun partners zoals IT partner b-k it solutions.

Prachtige vintage spiegel

Bekijk de prachtige vintage spiegel bij de Spiegelshop. Op de site zie je de prachtige vintage spiegel Vero en vele andere. Nu is vintage een soort van verzamelnaam voor alles wat van vroeger is, op de site kun je ook spiegels zien met een barok omlijsting of een brocante lijst. Het is mogelijk dat een goudkleurige baroklijst meer aansluiting zal vinden bij je huidige inrichting dan de vintage spiegels die je als eerste op de site ziet. Het advies is dan ook om bovenaan de site ‘stijlen’ te selecteren als je niet gelijk die vintage spiegel ziet staan. Maar er zijn meer mogelijkheden.

De Spiegelshop kan maatwerk leveren

Mocht je de vintage spiegel niet kunnen vinden die je wil hebben, dit kan gaan om formaat of omlijsting, dan kun je de Spiegelshop benaderen. De Spiegelshop Hengelo kan maatwerk leveren. De keuze is dus volledig aan jou wat je in je interieur vindt passen. Anders heb je de voordelen van online kopen, en dat is de spiegel bezichtigen op de plek waar het moet komen. Items die je aan het interieur wil voegen kun je lastig in een winkel of showroom beoordelen. Bij online kopen beoordeel je het thuis. Je hebt dus alle mogelijkheden als het gaat om een spiegel voegen aan je interieur.

Naast decoratief is een spiegel altijd handig

Een vintage spiegel toevoegen aan je interieur zal altijd mooi staan. Maar op strategische plekken een spiegel hebben is een uitkomst. Als voorbeeld in de gang, want dan kun je voordat je over straat gaat nog even snel je haar en make-up checken. Maar ook die passpiegel in de buurt van de kledingkast, en een extra spiegel als je een tienerdochter hebt. De spiegel in de badkamer is dan snel te weinig, een extra spiegel in haar eigen slaapkamer om met make-up te experimenteren is dan een uitkomst. Zo zijn er veel plekken in huis waar een extra spiegel bijzonder welkom is.

Wat is hardware precies?

Afgekort als HW, hardware kan het best worden omschreven als elk fysiek onderdeel van een computersysteem dat een printplaat, IC’s of andere elektronica bevat. Een perfect voorbeeld van hardware is het scherm waarop u deze pagina bekijkt. Of het nu een monitor, tablet of smartphone is, het is hardware.

Zonder hardware zou uw computer niet bestaan en kan software niet worden gebruikt. Zo is een Logitech-webcam een voorbeeld van een externe hardware-randapparatuur. Met dit hardwareapparaat kunnen gebruikers video’s of foto’s maken en deze via internet verzenden.

Wat zijn hardware upgrades?

Een hardware-upgrade is elke nieuwe hardware die beter is dan die welke deze heeft vervangen of aanvullende hardware die de prestaties verbetert. Een voorbeeld van een veel voorkomende hardware-upgrade is een RAM-upgrade, waarbij de gebruiker het totale geheugen van de computer vergroot. Een ander voorbeeld is een upgrade van een videokaart, waarbij een oude videokaart wordt verwijderd en vervangen door een nieuwer, krachtiger model.

Wat is de meest voorkomende hardware die bij een computer wordt geleverd?

Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende hardware die u waarschijnlijk in een computer zou aantreffen of tegenwoordig op een computer zou zijn aangesloten (desktopcomputer of laptop).

 • Bewerker (cpu)
 • Een of meer ventilatoren en koellichaam
 • Moederbord dat hoogstwaarschijnlijk een ingebouwde videokaart, geluidskaart en netwerkkaart heeft.
 • Voor de meeste desktopcomputers (vooral spelcomputers) wordt een aparte videokaart gebruikt.
 • RAM
 • Harde schijf
 • Stroomvoorziening
 • Kabels die interne componenten en externe randapparatuur verbinden.
 • Toetsenbord
 • Muis of touchpad met een laptop.
 • Flatpanel, monitor of tv voor desktopcomputers en lcd als onderdeel van een laptop.

Hardware Expert Almere is een van de bekendste zaken in de regio van Almere om hardware te verkrijgen, maar ook waar je terecht kunt voor hardware en software reparaties. Neem dan ook zeker snel een kijkje in hun webshop.

Artificial intelligence voor bedrijven

Tegenwoordig heeft iedereen te maken met artificial intelligence. Je hebt namelijk een telefoon. Op je telefoon kun je veel opzoeken. Zodra je iets niet weet, kan je dit makkelijk en snel opzoeken op je telefoon. Dit gebeurd dan ook doordat in de telefoon artificial intelligence zit. Artificial intelligence voor bedrijven wordt dan ook vaak gebruikt, maar waarom? Doordat je artificial intelligence gebruikt, zal je merken dat je alles makkelijk en snel kunt opzoeken. Vroeger moest alles met het brein van de mens. Gelukkig hoeft dit tegenwoordig niet meer en kun je alles makkelijk op het internet opzoeken.

De voordelen 

Er zijn veel voordelen wanneer het over het onderwerp artificial intelligence gaat, maar waarom? Dit komt doordat de artificial intelligence meer weet dan het menselijk brein. Wanneer je iets niet weet kan je dit dan ook makkelijk opzoeken. Maar hoe zoek je dit dan op? Dit doe je dan gewoon op het internet. Je kunt namelijk alles opzoeken op het internet. Hierdoor leer je zelf ook meer en weet je de volgende keer wat de betekenis is van hetgeen wat je hebt opgezocht. Voor grote bedrijven kan het daarom ook erg handig zijn om dit aan te schaffen. Hierdoor hoef je niet alleen met het menselijk brein te denken. 

artificial intelligence voor bedrijven

De nadelen

Er zijn ook nadelen wanneer je denkt aan artificial intelligence. Dit komt doordat je al snel geneigd bent om alles op te zoeken op het internet. Tegenwoordig denk je niet meer drie keer lang na over hetgeen wat je wilt weten. Je kunt namelijk met één klik alles vinden op het internet. Dit betekent dan ook dat de intelligentie van de mens misschien wel achteruit gaat. Hierdoor zullen steeds meer menselijke taken worden overgenomen door elektronica. Dit is dan ook erg apart om te weten dat het na een korte tijd erg aan het veranderen is. 

Grote spiegel 180 cm

Bekijk de grote spiegel 180 cm bij de Spiegelshop Hengelo. Op de site zie je de spiegel Corby met een strakke lijst. Een grote spiegel 180 cm wordt meestal gebruikt als passpiegel. Al in een spiegel van anderhalve meter kun je jezelf van top tot teen zien, je kunt letterlijk kijken of je sneakers wel onder die broek kunnen en of je petje erbij past. Een grote spiegel 180 cm. tref je daarom meestal in de buurt van de garderobe kast aan. Qua stijlen is er bij de Spiegelshop veel keuze. De Corby is zomaar een voorbeeld, in deze tekst aandacht voor de stijlen.

De Spiegelshop heeft spiegels met verschillende lijsten

Rond de grote spiegel 180 cm zit een lijst. Hierin is een uitzondering, de Clear heeft geen lijst. Al de andere spiegels hebben wel een lijst, en hierin is zelfs maatwerk mogelijk. Je kunt contact leggen met de Spiegelshop Hengelo als je een uitzonderlijke lijst rond de spiegel wil. In het standaard assortiment zitten tal van lijsten. Van hoogste klassiek barock of een gouden lijst, tot een brocante en zo door naar de strakke zwarte stalen lijst die de Corby heeft. Je kan met de lijst rond de spiegel aansluiting zoeken bij je huidige inrichting. Bekijk de stijlen op de site.

Verschillende formaten en modellen spiegels

De grote spiegel 180 cm tref je dus meestal aan op de bovenverdieping van een woning. In de gang tref je meestal een kleinere spiegel aan, en dat kan een ronde of ovale spiegel zijn. De Spiegelshop Hengelo heeft ronde en ovale spiegels. In de woonkamer kunnen andere modellen spiegels, ook al komt de rechthoekige het meeste voor. Vaak hangt de spiegel in de woonkamer daar enkel als decoratie, en inspiratie hiervoor is makkelijk te vinden. Online zijn veel sites die adviezen geven met inrichten, en daar valt ook een spiegel voegen bij je huidige interieur onder. Bekijk de verschillende modellen bij de Spiegelshop.

Hoe gebruik je een alarmsysteem?

Heb jij last van ongewenste bezoekers of inbraken? Dan is een alarmsysteem een top oplossing! Maar… hoe gebruik je een alarmsysteem? Wat kost het? En hoe werkt het precies? Wij beantwoorden al je vragen hier! 

Hoe gebruik je een alarmsysteem?

Er zijn vele soorten alarmsystemen op de markt. Om het wat makkelijker te maken nemen we een AJAX alarmsysteem als voorbeeld. Deze heeft, net zoals de meeste alarmsystemen, één centraal contactpunt. Dit is de AJAX Hub. Dit is het belangrijkste onderdeel van jouw alarmsysteem, want zonder dit functioneren de andere onderdelen niet goed. Naast de AJAX Hub zijn er verschillende onderdelen die je kunt gebruiken om jouw alarmsysteem uit te breiden. Dit zijn onder andere magneetcontacten, bewegingsmelders en sirens. 

Deze installeer je op de plekken die je wilt beveiligen. Vervolgens verbind je ze met de AJAX Hub en voilà, je hebt een alarmsysteem! Je kunt met AJAX zelfs het alarmsysteem bedienen met jouw telefoon. Zo krijg je op je telefoon een melding als een van de onderdelen wordt geactiveerd door een inbreker. 

Wat kost een alarmsysteem? 

De kosten van een alarmsysteem kunnen variëren van merk en aanbieder. Afhankelijk van waar je een alarmsysteem koopt kan het duurder of goedkoper zijn. Let dus ook op verschillende aanbieders voor eventuele kortingen! Een basis alarmsysteem kit kun je al vanaf zo’n 350 euro krijgen. Hier krijg je vaak de basis dingen zoals het centrale contactpunt en een aantal onderdelen zoals een magneetcontact voor jouw deur. 

Hoe werkt het precies?

Nou hoe werkt zo’n alarmsysteem nou precies dan? In de praktijk werkt het als volgt. Je hebt bijvoorbeeld een magneetcontact op jouw voordeur. Je bent niet thuis en iemand forceert je deur in. Het magneetcontact detecteert dit en zend een melding naar het centrale contactpunt, die vervolgens een melding naar jouw telefoon stuurt. Je kunt ook instellen dat de sirene meteen afgaat op het moment dat het magneetcontact geactiveerd wordt. Anders kun je op het moment van de melding ervoor kiezen om nog even te wachten of meteen de sirene af te laten gaan. Zo schrik je de persoon die jouw deur wilt forceren meteen af en zorg je ervoor dat de inbraak wordt afgebroken. 

Een alarmsysteem is dus ideaal als je vaak ongewenste bezoekers of inbrekers hebt. En zelfs dan, voorkomen is beter dan genezen. Het zou maar zo zijn dat je nooit last hebt en dat er één keer wel wordt ingebroken. Maar de schade is dan helaas al gedaan. 

Nubikk schoenen

vabottisschoenen

Nubikk schoenen zijn er in allerlei vormen en maten. De mens gebruikt schoenen als bescherming voor de voeten. Ze bieden bescherming tegen kou,vuil,ondergrond etc. Sommige mensen kopen schoenen omdat ze de schoen mooi vinden de ander koopt een schoen omdat hij vind dat de schoen lekker zit. Nubikk schoenen biedt een grote keuze schoenen van hun assortiment.

Schoenen kunnen op verschillende manieren aan de voet bevestigd worden. Dat komt ook omdat er veel verschillende soorten modellen schoenen zijn. Je hebt schoenen die je met veters moet vastmaken,gespen, klittenband etc. Een schoen met klittenband is echter erg handig voor kinderen. Hiermee kunt u of uw kind gemakkelijk de schoenen uit en aan doen.

vabottisschoenen

Geschiedenis

De geschiedenis van de schoen is al erg oud. De eerste schoen is ontworpen uit een paar dierenhuiden die om de voet heen gewikkeld. zijnZo hebben schoenen door de jaren heen al verschillende trends meegemaakt zoals in de 18e&19e eeuw waren sportschoenen echt in. In de 16e&17e eeuw kwamen de hoge hakken voor de dames. En in de tijd van de romeinen en grieken was het erg fancy als de schoenen veel riempjes hadden.

Een fijne kattenmand kopen

kat mand

In veel gezinnen is ook plek voor een kat. De beestjes zijn leuk om mee te spelen en gezellig als gezelschap in huis. Aan de andere kant houden ze ook wel van lekker rondhangen en slapen. Daarom is het niet gek dat jij als baasje daar een mooi plekje voor wil bieden. Dat doe je bijvoorbeeld door een kattenmand te kopen. Het is het soort plekje dat daar heel geschikt voor is. Dat geldt zeker wanneer je kiest voor goede kwaliteit.

Maak het lekker comfortabel

Wat voor de mens geldt, is eigenlijk ook voor de kat van toepassing. Het is fijn om te zorgen voor een plekje waar de kat zich lekker comfortabel kan nestelen. Denk eraan dat het zacht en warm moet zijn. Daarnaast is het ook slim om te bekijken of je de kattenmand op een veilige plek kan zetten. Zo zal de kat er alleen maar nog meer plezier van hebben. Dit zijn allemaal belangrijke punten. Daarnaast kan je nog meer ermee doen.

Leuke extra kenmerken

Het is altijd leuk om een kattenmand te kiezen die past bij jouw kat en jouw gezin. Daarom kijk je bijvoorbeeld naar een mooi model dat lekker hip en trendy is. Al wil je ook wel zeker zijn dat er de nodige voordelen aan kleven. Zo moet het wasbaar zijn en is het fijn wanneer de mand gemakkelijk schoon te maken is. Daardoor kunnen allerlei soorten katten zich er gemakkelijk in thuis voelen. Het is wel heel gemakkelijk om hiervan te genieten.

kattenmand

De juist verzendlabels gebruiken

verzendlabels

Een verzending op de juiste manier adresseren en labelen kan je het best doen met goede verzendlabels. Door een duidelijk plek op de enveloppe of het pakket te reserveren voor de verzendinformatie, is te zorgen dat de post op de juiste wijze behandeld wordt. Het is dan wel belangrijk om precies de juiste labels te gebruiken. Wie kijkt in het assortiment van een specialist, kan zien dat er wel heel veel verschillende opties zijn om voor te gaan. Zo is te zorgen dat alles precies goed wordt verzorgd. Dat maakt het verzenden van stukken ook meer gerust te doen.

verzendlabels

Kleur en formaat bepalen

Wat vooral belangrijk is als het om verzendlabels gaat, is dat ze in het juiste formaat zijn. Dit hangt bijvoorbeeld af van de grootte van de enveloppe of het pakket dat verzonden moet worden. Het hangt echter ook af van de mate waarin er informatie op moet worden weergegeven. Daar moet natuurlijk wel voldoende ruimte voor zijn. Ook de kleur kan een rol spelen. In de meeste gevallen zijn de labels wit. Er zijn echter ook blauwtinten te krijgen. Bijvoorbeeld om op een witte ondergrond te plakken. Daardoor zijn ze beter zichtbaar wanneer ze behandeld worden.

Direct een goede voorraad

Een voordeel van het bestellen van verzendlabels is dat dit direct voor een goede voorraad zorgt. Het is namelijk zo dat de labels altijd in grote aantallen worden verzonden. Daardoor is het voor jou goed mogelijk om de komende tijd alles wat de deur uit moet te labelen. Bovendien kan je ruim op tijd inschatten wanneer je nieuwe labels nodig hebt. Die kan je dan net zo gemakkelijk weer bestellen. Dat maakt het dus ook allemaal nog net wat gemakkelijker werken. Je hebt nooit meer ergens omkijken naar als het om het verzenden van de verschillende pakketten gaat.