De beste manieren om je producten veilig te exporteren

Als u uw producten veilig wilt exporteren, dient u gebruik te maken van een stevige houten transportkist. Deze doos is gemaakt van multiplex, vuren of beton multiplex. Met dit materiaal is de duurzaamheid van de houten transportkist niet te onderschatten. Het biedt een goede bescherming voor uw goederen tijdens het transport. Bodepackaging.nl biedt op maat gemaakte houten kisten voor de export. U kunt de maat of het materiaal van dozen opvragen, dan staat uw bestelling op tijd klaar. Voor de export kunt u kleine of zelfs grote kratten bestellen. Bode Packaging is dé specialist van exportdozenfabrikanten. U kunt ervoor kiezen of de kratten in de werkplaats of bij u op locatie worden gemonteerd.

Is de transportbox aanpasbaar?

Bode Packaging kan voor uw bedrijf transportkisten op maat maken. U kunt elk formaat houten kist aanvragen die bij uw goederen past. Daarnaast kun je ook de materialen van de dozen kiezen. U kunt verzoeken om handvatten, schokdempers of wielen aan uw dozen toe te voegen. De verpakkingsspecialist biedt verschillende dozenafwerkingen aan. Zo kun je gebruik maken van stootvaste materialen, stevige scharnieren en zelfs transportboxen met aluminium of waterafstotende materialen. Bode Packaging gebruikt de ISPM-15-standaard om te voldoen aan het internationale exportbeleid. Het hout dat voor de dozen is gebruikt, heeft de warmtebehandeling doorstaan. Het kan dus voorkomen dat er organismen ontstaan ​​die het hout kunnen beschadigen.

De voordelen van het gebruik van een transportdoos

Het belangrijkste doel van het gebruik van een houten transportkist is om de goederen tijdens het transport te beschermen. Om meer bescherming te geven, kunt u het materiaal en het type doos opvragen op basis van uw behoefte. U kunt bijvoorbeeld voor een kwetsbaar product een speciale doos aanvragen. Daarnaast kun je deze box ook gebruiken om naamsbekendheid op te bouwen. U hoeft alleen uw bedrijfslogo op de exportkratten te plaatsen. Wanneer u de houten kisten bestelt, kunt u een speciaal sjabloon aanvragen om uw bedrijfsnaam of logo op te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *