De Marathontraining in Den Haag

Een nieuw jaar! En dat betekent dat we er weer voor gaan. This is Running is er ook dit jaar weer bij om zoveel mogelijk lopers te begeleiden op hardloopgebied. Om hopelijk hen te coachen met marathontraining Den Haag naar de marathon van Rotterdam. Vorig jaar stopte het programma drie weken voordat de marathon plaats vond. Dat was een bittere pil voor de lopers van This is Running. De marathonlopers waren ze dichtbij. Nog een paar weken trainen en ze stonden aan de start van De Mooiste.

De marathon van Rotterdam werd verplaatst naar een paar maanden later. Uiteraard werd er weer marathontraining aangeboden door This is Running. En veel lopers sloten weer aan bij het nieuwe traject. Er werd weer met een groep toegewerkt naar de marathon van Rotterdam die gepland stond op zondag 25 oktober 2021. Er werd in twee groepen getraind op de dinsdagavond en op de zondagmorgen. Dit werd gedaan met een gezamenlijke intervaltraining. Ook werd er afgereisd naar verschillende wedstrijdjes gedurende de marathontraining. Al vrij vroeg werd de marathon Rotterdam wederom geannuleerd. Dit zat in de lijn der verwachtingen, maar zoals de eerste keer was dit ook een bittere pil. Voor This is Running geen reden om niet door te gaan. En zodoende is marathontraining Den Haag met volle passie, inzet en motivatie doorgegaan naar 25 oktober. Om op die datum een zelfgeorganiseerde halve of hele marathon te lopen in het Bergse Bos. In de groepen was de motivatie goed en boekten de lopers veel progressie. Het schema werd vervolgd en de lopers trainden heel gericht op hun marathonhartslag. Daarnaast werd de intervaltraining intensief en vol inzet afgewerkt.

Alle lopers stonden fit aan de start van de zelfgeorganiseerde halve en hele marathon. Lopers bepaalden zelf welke afstand ze gingen lopen. This is Running zorgde voor de routes, waardoor de lopers individueel hun route konden lopen. Uiteindelijk heeft iedere loper de halve of hele marathon uitgelopen. Marathontraining Den Haag heeft hierdoor met veel succes lopers naar een ongekende prestatie geleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *