Dit zijn de leukste winterevents voor bedrijven

Dit zijn de leukste winterevents voor bedrijven

Winterevents voor bedrijven kunnen net zo leuk zijn als events in de zomer, maar soms moet je er dan van tevoren wel iets langer over nadenken. Gelukkig hebben wij voldoende inspiratie voor wel 100 verschillende uitjes, dus we gaan je met plezier een handje helpen. Lees gauw verder en kom er achter wat de leukste winterevents voor bedrijven zijn!

Curling

Weet je nog wat curling is? Bij deze olympische wintersport, die veel wegheeft van jeu de boules, is het de bedoeling dat je een grote steen over een ijsbaan laat glijden. Daarbij moet de steen zo goed mogelijk op het doelwit tot stilstand komen. Teamgenoten kunnen, door de baan van de steen goed met een bezem te poetsen, de steen langer door laten glijden. Pas op, glijdt de steen te ver, dan is de kans verkeken!

Indoor beach volleybal

De zomer en winter komen samen wanneer jullie gezellig en sportief gaan volleyballen bij een indoor beach volleybal baan. Zo kun je zelfs met vrieskou toch met je blote voeten door het zand rennen. Heerlijk!

Paintballen

Een spannend spel spelen met je collega’s? Overweeg dan een potje paintball! In twee teams gaan jullie de strijd aan met verschillende spelvormen. Wie wordt de winnaar?

Bierproeverij

Willen jullie juist een wat minder spannende dag? Kies dan bijvoorbeeld voor een bierproeverij. Proef bijzondere bieren en smaken die je elders niet zo snel tegenkomt en neem je favoriete biertje gerust mee naar huis. Een leuke en gezellige dag!

Een leuk winterevent kiezen

Het belangrijkste is dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft tijdens het uitje. Zorg er dus voor dat het event past bij jou en je collega’s voordat je een definitieve keuze maakt met betrekking tot het event dat jullie gaan bezoeken en dan komt het helemaal goed!

Redactie