Familie verjaardagen

Familie verjaardagen

Familie verjaardagen, ik houd er van. Sommige mensen zien het als een verplichting waar ze af en toe eens bij aanwezig moeten zijn. Ik zie het als een kans om mijn familie te zien en bij te praten en te zien hoe het met elkaar gaat. Ik kwam bij het onderwerp familie verjaardagen omdat mijn vader komende donderdag jarig is.  

Mijn vader 

Mijn vader en ik trekken gelukkig veel met elkaar op. We trainen samen een voetbal elftal waardoor we elke maandag en woensdag op het veld staan en elke zaterdag ochtend langs de lijn een stel talentjes aan het coachen zijn. Via mijn werk heb ik twee seizoen kaarten voor Feyenoord. Elke thuiswedstrijd zijn wij aanwezig! Elke training, wedstrijd of activiteit van Feyenoord zorgt mijn vader bijvoorbeeld voor een warme maaltijd of hij haalt mij op met de auto. Hij verdiend dus wel een leuk cadeau voor zijn verjaardag. Wat geef je nou iemand die alles al heeft?  

Een voetbal belevenis 

Natuurlijk kun je zoeken op Google naar verjaardagscadeau man. Je krijgt dan een hele hoop algemene cadeau tips. Maar dit ging om een cadeau voor mijn vader. Ik dacht na over spullen die met voetbal te maken hadden tot ik opeens een licht momentje had. Het lampje boven mijn stripteken figuur begon te branden en ik bedacht mezelf, ik geef een voetbalreis cadeau. Na flink wat zoeken kwam ik er al snel achter dat een voetbalreis erg duur is om te geven, zeker als ik zelf ook mee wil. Voor twee personen voetbalwedstrijd, overnachting en vlucht kom je uit op zo’n 1000 euro. Gelukkig wilde mijn moeder, zus, broer en broertje wel meebetalen en hoefde ik alleen mijn eigen kosten te betalen. 1000 euro? Ja het is veel geld maar we gaan dan ook naar Liverpool tegen Everton. De derby in Liverpool de populaire club waar iedereen nu bij aanwezig wilt zijn.  

Redactie

Reacties zijn gesloten.