Mag ik u wat vragen?

Mag ik je als lezer wat vragen? Stel, je bezoekt een winkel. En er worden toffe spullen, producten en of diensten aangeboden; het is precies wat je nodig hebt. Toch heb je wat vragen over de producten. Je doet immers niet elke dag een dergelijke aankoop. Er is slecht één probleempje: waar, of sterker nog: wíe is het personeel? Aan een vriendelijk ogend persoon, waarvan je vermoedt dat hij of zij er werkt, vraag je hoopvol: “Werkt u hier? Mag ik u wat vragen over dit product?” Vervolgens krijg je een sneer terug: “Nee, Ik werk hier niet!” Oké, rustig maar, het was een foutje. Aangezien het niet bepaald een vriendelijke omgeving is en het niet zichtbaar is wie er hier nu eigenlijk werkt, ga je met de staart tussen de benen weg uit deze omgeving. Hoogstwaarschijnlijk om niet meer terug te keren. Rara, wat gaat hier mis? 

Herkenbaarheid = benaderbaarheid = klantvriendelijkheid 

Grote kans dat het personeel niet herkenbaar is! Wel zo handig dus als je een aanspreekpunt zoekt. En ook wel zo handig wanneer je een eigen bedrijf hebt en je bedrijf zichtbaarder wilt maken. Of het nu om werkkleding gaat met een herkenbare kleur of logo, of andere attributen die de organisatie zichtbaarder op de markt zetten en helpen te positioneren! Herkenbaarheid geeft benaderbaarheid en geeft de buitenwereld aan dat het merk of de organisatie bij elkaar horen. Herkenbaarheid betekent eigenlijk ook dat je benaderbaar, dus ook eigenlijk klantvriendelijkheid bent! En klantvriendelijk zijn, is een absolute onmisbare eigenschap om tot een succesvol bedrijf en organisatie te komen. Grote kans dat klanten terugkeren en trouw zijn aan je merk, winkel of producten.   

Werkkleding 

Als je naar de winkel gaat, wil je eigenlijk personeel zien, dat herkenbaar is. Dat kan dus al met geschikte en representatieve werkkleding. Nu kan je producten en werkkleding bestellen op verschillende plaatsen, maar uiteraard wil je het beste voor je bedrijf of organisatie. ID wear mag zich zeker tot de top van bedrijfskleding en promotioneel textiel scharen! ID wear biedt daarnaast tevens verscheidene relatiegeschenken aan. Ook onderscheidt ID wear zich omdat producten met zorg en betrokkenheid worden gemaakt voor de aanvrager. Met extra persoonlijke dienstverlening zodat je aanvragen voor bijvoorbeeld werkkleding, promotie artikelen als mokken paraplu’s precies voldoen aan al je wensen en verwachtingen.  

Kwaliteitsgarantie  

Belangrijk is de kwaliteitsgarantie die ID wear biedt. Trots kunnen zijn op de artikelen en werkkleding die je bedrijf of organisatie representeren, was niet eerder zo gemakkelijk en binnen handbereik. Voor nog meer een impressie van ID wear is het zeker mogelijk om de showroom te bezoeken aan Krimpen aan den IJssel en kennis te maken met de diensten die worden aangeboden.  

Zoek je een leuk relatiegeschenk? Knuffels, mokken of gereedschap? Keykoords of misschien veiligheidshesjes, of kledingstukken zoals sweaters, jassen, hoodies of misschien wel andere kledingstukken? 

Wil je als bedrijf niet meer de ongemakkelijke situaties als: onherkenbaarheid, moeilijk te benaderen zijn en daardoor klantonvriendelijkheid stimuleren in de winkel of organisatie? Dan ben je aan het juiste adres!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *