Rotterdam de hoofdstad van online marketing

Rotterdam de hoofdstad van online marketing

Overal in Nederland zien we online marketing bureaus als paddenstoelen uit de grond schieten. Deze bureaus spelen slim in op de groeiende digitalisering en de vraag naar online zichtbaarheid. Nergens zien we zoveel agency ontstaan als in Rotterdam. In de havenstad die bekend staat om haar hardwerkende inwoners bevinden zich enkele prachtige jonge bedrijven. Wij zetten elke maand drie van dit soort bedrijven in het zonnetje. Deze week bespreken we Maatwerk Online, Anglers en OMD Branding uit Rotterdam.

Maatwerk Online

Maatwerk Online bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en is daarom al geen nieuwkomer meer te noemen. Het bedrijf is ontstaan toen drie vrienden besloten hun dienstverlening samen te voegen. Het bedrijf helpt sinds jaar en dag ondernemers meer klanten uit het internet te halen door middel van een full service online marketing benadering. Het bedrijf ontwikkelt websites en helpt deze websites goed zichtbaar te maken op het internet met behulp van SEO, SEA en social media marketing.

Anglers

Waar Maatwerk Online de online marketing van haar klanten naar het kantoor trekt, doet Anglers het precies andersom. Anglers leidt online marketeers breed op en brengt de online marketeer naar de klant. Op zoek naar iemand die de online marketing bij jou op kantoor gaat regelen? Anglers verhuurt online marketeers die kennis hebben van alle verschillende marketing mogelijkheden. Jij zit als bedrijf niet vast aan de medewerker en haalt de kennis binnen die je nodig hebt.

OMD Branding

OMD Branding is een creatief ontwerp bureau dat naast het maken van een website en deze vindbaar maken op het internet verder gaat. OMD Branding is specialist in het bouwen van een merk. Van het bedenken van een merknaam, het ontwerpen van een logo tot het samenstellen van een brandstory. Dit bedrijf gaat geen creatieve uitdaging uit de weg.

Redactie