Snel en en gemakkelijk een claim indienen vertraging Ryanair

Snel en en gemakkelijk een claim indienen vertraging Ryanair

Onze vlucht had gister erg veel vertraging opgelopen waardoor we op het internet op zoek gingen naar een claim indienen vertraging Ryanair om een bedrijf te vinden die ons zou kunnen helpen.

Erg hoge succes rate

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest naar claim indienen vertraging Ryanair kwamen we uit op de website van Airline-Refund. Op de website stond onder andere vermeld dat het bedrijf beschikt over een succes rate van 98% over de ingediende claims. Ook hanteert het bedrijf erg lage commissiekosten wat wij natuurlijk erg aantrekkelijk vonden.


Contact opgenomen met het bedrijf

Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website stond vermeld besloten we om contact op te nemen met het bedrijf. We werden erg goed en snel geholpen bij het verkrijgen van een vergoeding.  Door het bedrijf werden we onder andere erg goed op de hoogte gehouden van de momentele stand van zaken. Binnen een aantal weken kregen we een erg hoge vergoeding voor de vertraging die onze vlucht had opgelopen. Daarom zijn wij ook erg tevreden over Airline-Refund. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf om snel een hoge vergoeding te krijgen voor je vertraagde vlucht.

Redactie

Reacties zijn gesloten.