Spoelkranen in een restaurant

spoelkranen

Waarom is dat nou zo belangrijk?

Het runnen van een restaurant of een andere horeca gelegenheid brengt een hoop vaat met zich mee. Al die vieze kopjes en borden moet je natuurlijk wel schoon kunnen krijgen en hier is maar een goede manier voor, eerst het bord voor het merendeel of helemaal schoonspoelen met heet water en een beetje zeep onder de spoelkraan voordat het de vaatwasser in kan. Daarom is het belangrijk dat je een goede spoelkraan koopt en installeert.

spoelkranen

Ook is het zo dat je daarom goed kijkt naar welke spoelkranen er zijn en welke het beste bij jouw horeca of restaurant past. Want wanneer je dit niet doet krijg je de vieze vaat nooit schoon. Het is heel belangrijk dat je de kopjes, borden en andere vaat goed schoon krijgt anders krijg je in de toekomst ook niet zo veel vaat meer. Want je trekt dan ook geen gasten meer aan, dit is natuurlijk slechte zaak.

Sommige restaurants of andere horeca gelegenheden kiezen er ook voor om volledig de spoelkraan te gebruiken om hun kopjes of borden mee schoon te maken. Wellicht is dit wel jouw keuze als restaurant eigenaar. Zo weet je dat alles eigenlijk altijd wel schoon terug in de kasten komt te staan, aangezien je dan niet afhankelijk bent van een machine zoals de vaatwasser. Maar dit brengt wel weer met zich mee dat je dan een goede afwashulp moet inschakelen, die goed zijn of haar werk uitvoert en voorzichtig met alle glazen, borden en kopjes omgaat want het gaat zo wel eerder stuk natuurlijk.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je een goede keuze maakt tussen welke spoelkranen dit werk wel goed doen en welke dit werk totaal niet kunnen voltooien. Je moet dus letten op straalkracht en de lengte van de spoelkraan, hoe ver hij kan reiken. Wanneer dit niet goed genoeg of voldoende is raakt je vaat nooit schoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *