Wat zijn de populairste vrouwenschoenen?

Er komen steeds meer Nederlandse schoenen merken op de markt. Maar dat wilt niet zeggen dat we de overige merken mogen vergeten, want daar zitten ook een hoop pareltjes tussen. De keuze is enorm tegenwoordig en dat maakt het voor de vrouwen steeds lastiger maar ook weer leuker. Je voelt je minder gebonden aan een merk en kunt zo ook nog eens combineren tussen de merken die er allemaal zijn. Maar wat zijn nu echt de populairste vrouwen merken van 2020? We zetten ze op een rijtje.

1.           Paul Green

2.           Via Vai

3.           Panara

4.           Dubarry

5.           Red Rag

Paul Green schoenen

Paul Green staat voor elegant en hip. Paul Green is opgericht in Duitsland maar zit tegenwoordig in Oostenrijk. Dit merk volgt de nieuwe trends op de voet (letterlijk en figuurlijk) en zorgt ervoor zo hoogstaande producten kunnen leveren. Door de natuurlijke materialen is dit een must have voor jou als vrouw.

Via Vai

Via Vai is een populair Nederlands merk maar waar de schoenen in het buitenland worden gemaakt. Ze maken enkel gebruik van de beste materialen om jou te kunnen voorzien van de beste schoenen op de markt. Dankzij de hippe en mooie schoenen loopt iedere vrouw er mooi bij. Je kan een gigantische hoeveelheid aan verschillende soorten schoenen en laarzen kiezen. Zo krijg je nooit genoeg van ze!

Panara

Panara is er voor de elegante vrouw waarbij less is more geldt. Doordat de schoenen in Nederland worden ontworpen maar in Italië geproduceerd zijn wij toch extra trots. Of je nu op zoek bent naar pumps of laarzen, ze hebben het allemaal.

Dubarry

Dubarry is een merk met meer dan alleen vrouwenschoenen. Deze laarzen zijn enorm populair onder de mensen die veel buitenlopen, ofwel de echte buitenmensen. Deze laarzen staan voor zeer goede kwaliteit en zijn niet stuk te krijgen. Daarnaast loop je er ook nog eens modieus bij.

Red Rad

Uiteraard mag ook Red Rag niet in lijstje ontbreken, het Nederlands ontwerp is mateloos populair in ons kikkerlandje.