Zo vrolijk je iemand op

Zo vrolijk je iemand op

Is een goede bekende, je beste vriend of vriendin, een familielid of iemand anders om wie je geeft misschien ziek, verdrietig of om een andere reden even niet helemaal vrolijk? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je diegene graag een hart onder de riem wilt steken. De vraag is echter, hoe doe je dat nu eigenlijk? In deze blog geven we je hier een aantal tips voor. Lees dus gauw verder!

Stuur een fruitmand

Een fruitmand sturen is altijd een goed idee. Het maakt niet uit of diegene nu ziek is of juist een baan verloren heeft, met een fruitmand geef je altijd de juiste boodschap door. Het is zowel vrolijk als gezond en uiteraard een kleurrijk geschenkje om te ontvangen. Daarnaast is het een bijzonder iets om te krijgen, maar ook weer niet zo dat het een heel duur of overdreven onnodig cadeautje is. Je laat dus zien dat je om diegene geeft, zonder te overdrijven. Ideaal!

Ga even gezellig langs

Wil je iemand opvrolijken, dan is jouw gezelschap vaak al meer dan genoeg om een gezonde glimlach op het gezicht van diegene te toveren. Het feit dat jij de moeite neemt om eventjes langs te gaan zegt veel over jou en je relatie tot diegene, iets dat hem of haar ook zonder twijfel op zal vallen!

Stuur een lief berichtje of bel diegene op

Ben je niet in staat om langs te gaan? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om een lief berichtje te sturen of diegene eventjes op te bellen. Zo laat je duidelijk merken dat diegene er mag zijn en dat je om hem of haar geeft. Bovendien geeft het diegene de kans om eventjes te vertellen over hetgeen dat diegene dwars zit, wat in sommige gevallen al heel erg kan helpen!

Redactie

Reacties zijn gesloten.